Kamperen samen met uw hond aan het water
Wanneer wil je komen?

Tarieven

Hieronder vindt u de tarieven van seizoen 2020. U kunt online reserveren, mailen of met ons bellen om uw boeking te plaatsen.

Kamperen 2020

Jachthaven 2020

Seizoenplaats 2020

Jaarplaats 2020

Goed om te weten

Huisregels en Algemene voorwaarden
Wij willen er voor zorgen dat u een fijne en zorgeloze tijd heeft op het ERKEMEDERSTRAND. Onderstaande voorwaarden en bepalingen helpen mee dit te realiseren.

Bij aankomst krijgen al onze campinggasten in de receptie een informatiegids. Hier staan leuke en handige "weetjes" in zoals o.a.: parkeren op de camping, over vuurpotten en -korven, barbecueën maar ook de huisregels en voorwaarden. Hieronder kunt u de informatiegids downloaden.

Reservering & Betaling
Na aanvraag van uw reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging per mail of per post! Dit is tevens de factuur. 50% van deze factuur dient u binnen 2 weken na factuurdatum te betalen. Zodra wij dit bedrag ontvangen hebben is uw reservering definitief. Als de betaling niet binnen 2 weken na factuurdatum heeft plaatsgevonden, zal de plaats voor doorboeking worden vrijgegeven.

Het restantbedrag dient overeenkomstig het betalingschema op de factuur overgemaakt te worden. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de huurovereenkomst zonder waarschuwing te ontbinden. Reeds betaalde gelden worden niet gerestitueerd.

Bij reservering binnen 4 weken voor aankomst, dient de gehele huursom te worden voldaan. Administratiekosten i.v.m het overschrijden van de betalingsdatum zijn: € 7,50

Annuleren
Indien u, door welke omstandigheden dan ook, geen gebruik kunt maken van de door u gereserveerde kampeerplaats, vakantiehuisje of ligplaats, bent u aan ons te allen tijde verplicht, de nog te betalen gelden te voldoen.

Voor nadere specificatie voor toeristische plaatsen, vakantieverblijven, seizoensplaatsen, vaste plaatsen en groepsaccommodaties vraag naar onze voorwaarden, voor de jachthaven gelden de HISWA voorwaarden.

Wanneer u gerechtigd zou zijn tot een tegoed ontvangt u hiervoor een voucher welke tot 1 jaar na originele aankomstdatum geldig is.

Annuleringsfonds
Bij reservering heeft u de keuze om een annuleringsfonds af te sluiten, indien u hier geen gebruik van maakt gelden onze standaardvoorwaarden welke gelijk zijn aan de RECRON voorwaarden.

Wij adviseren u het annuleringsfonds af te sluiten. Het annuleringsfonds is geldig bij de volgende situaties:

  • plotselinge ziekte of ongeval bij een van de inwonende gezinsleden
  • ernstige ziekte of sterfgeval van een niet meereizend familielid (1e of 2e graad)
  • complicaties bij zwangerschap
  • schade aan uw eigendom of bedrijf, waarbij uw aanwezigheid vereist is
Aanvullende informatie

Huishoudelijk reglement
Alle gasten dienen zich te houden aan de, door het ERKEMEDERSTRAND vastgestelde, huisregels. U kunt deze regels vinden in de informatiegids die u krijgt bij aankomst of is af te halen bij de receptie. Overtreding van het reglement kan verwijdering van het ERKEMDERSTRAND tot gevolg hebben zonder dat er restitutie van de huursom of een gedeelte daarvan plaatsvindt.

Aansprakelijkheid
Het ERKEMEDERSTRAND aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal of beschadigingen van eigendommen van gasten of bezoekers, alsmede voor ongevallen die gasten of bezoekers overkomen. E.e.a. behoudens schuld van ondernemers of personeel.

Voorwaarden
Op al onze reserveringen, overeenkomsten en werkzaamheden zijn de voorwaarden van het ERKEMEDERSTRAND van toepassing welke u kunt opvragen bij de receptie. Tevens gelden de HISWA voorwaarden.

Algemene aanvullende voorwaarden
De algemene voorwaarden en huisregels vindt u hier boven en er staan nog aanvullende regels in onze informatiegids. De informatiegids krijgt iedereen bij aankomst of is af te halen bij de receptie.