Omgeving

Omgeving

Vlakbij de camping liggen verschillende fantastische attractieparken zoals:

Dolfinarium Harderwijk  ~ Burgers Zoo ~ Apenheul

Dierenpark Amersfoort ~ Walibi ~ Fun Forest

Aviodrome

Iets kleinere uitjes maar zeker ook zo leuk:

Overtochten met een pontje

Blotevoetenpad-Zeewolde

Bewonder-tinnen-figuurtjes-zo-uit-de-oven

Veluwemeer

Capfun Erkermederstrand ligt aan het water en bij het prachtige Veluwemeer, genoeg mogelijkheden voor allerlei watersporten. 

Zeewolde

Zeewolde heeft prachtige bos- en natuurgebieden met een overvloed aan vogels, reeën en ander natuurschoon en is mede door de centrale ligging een prima uitvalsbasis om andere dorpen, steden en attracties in de omgeving te bezoeken. Zelf is Zeewolde een plaats voor rust en ontspanning met in het centrum leuke winkels. U kunt hier overal gratis parkeren. Meer informatie over Zeewolde & omgeving kunt u vinden op:  www.puurzeewolde.nl

Fietstochten

Er zijn kilometerslange fietspaden die u door prachtige bossen sturen en door mooie natuurgebieden. Staatbosbeheer en Natuurmonumenten hebben verschillende routes uitgezet door o.a. het Hulkesteinse bos: een mooi en wild bosgebied waar grote grazers vrij rondlopen. En door het Horsterwold: één van de grootste loofbossen van Europa.

Wildroute + Zeewolde

Ook leuk is “het rondje met het pontje”, het fiets-voetveer "Horsterveer" geeft u de gelegenheid tot een mooi rondje om het Nuldernauw.

Rondje-pontje-Zeewolde