Genieten in Flevoland

NIEUW!  -  NIEUW!  -  NIEUW!

*

In de 6 persoons chalets Flevo is de inrichting compleet veranderd, er staan nu twee hele mooie banken waar u heel goed met zes mensen op kunt zitten, een mooie nieuwe tafel met zes prachtige stoelen, een nieuwe televisiekast, een paar sfeerlampen en nog een paar leuke dingen. Alles in een prachtige warme kleur en helemaal van deze tijd!

Nieuwe speeltuinen!


Er zijn in 2021 verschillende nieuwe speeltuinen neergezet waaronder

*

een prachtige speelboot

*

een heel speeltoestel speciaal voor de allerkleinsten (1 tot 2 jarigen)

*

en een schitterend houten klim, klauter en glijfestijn met frisse blauwe accenten

 

Nieuwe accomodaties voor de verhuur!

Bij Capfun Erkemederstrand denkt u misschien alleen aan kamperen, maar wist u ook dat wij diverse (luxe) accomodaties voor de verhuur beschikbaar hebben? Denk bijvoorbeeld aan onze Marina Lodges met prachtig uitzicht over het water! Klik hier voor onze accomodaties!

Honden speel- en losloopveld op kampeerveld

Wegens enorme belangstelling hebben wij vanaf 2018 het gehele jaar een speciaal kampeerveld met een groot hondenspeel & losloopveld in het midden. U kunt dit boeken via de site of een aanvraag indienen per mail of telefonisch.

Hondenstrand extra groot!

U kunt natuurlijk heerlijk wandelen samen met de hond(en) op onze grote, uitgebreide hondenstrand. Wanneer er geen evenementen zijn, mag u zelfs gebruik maken van het grote evenementenstrand. Met dit strand erbij kunt u genieten van ruim 2km (honden)strand. 

Leukste hondenuitlaatplaats van Nederland

In 2018 hebben wij de award voor de leukste hondenuitlaatplaats van Nederland gewonnen! Deze prijs is ons aangeboden door DoggyDating en Lifestyle for Pets.

Bekijk hier de video van de bekendmaking

Waar mogen honden los lopen?

Ons hondenstrand is 1,5 kilometer lang en hier mogen honden het hele jaar door los lopen, ook in de zomermaanden juli en augustus. Op de andere stranden zijn honden aangelijnd toegestaan, uitgezonderd het Jutterstrand en het evenemententerrein. Dit zijn de enige stranden waar honden niet mogen komen. Op het gehele campingterrein dienen honden aangelijnd te zijn. Met dit beleid kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen een fijne vakantie of een lekker dagje uit beleeft.

De aankomende jaren zal het park verder ontwikkeld worden door Capfun!

Sinds december 2022 is Capfun de nieuwe eigenaar van Erkemederstrand. Capfun zal in de aankomende jaren het park steeds verder gaan ontwikkelen tot een fantastisch familievakantiepark voor jong, oud en dierenvriend. Daarbij horen ook de kenmerkende Capfun-faciliteiten als een zwembad, glijbanen en speelkastelen. 

Uiteraard zal dit niet van de een op de andere dag gefaciliteerd worden maar er zijn meer dan genoeg toekomst plannen voor de aankomende jaren om dit op termijn te bewerkstelligen. Blijf ons dus vooral volgen!