Heerlijk uitwaaien op het meer

Lekker uitwaaien op het water

Onze gezellige en knusse jachthaven is gelegen aan het Nuldernauw. Er is een open verbinding met het Veluwemeer, waar u met een klein uurtje varen bent. De andere kant op, door de sluis heen, kunt u naar het Gooimeer, het IJmeer, het Markermeer en het IJsselmeer. Een goed uitgangspunt om leuke dagtochten of langere tochten te maken. Voor een dagtocht kunt u o.a. de gezellige plaatsen Spakenburg, Harderwijk en Zeewolde bezoeken.

De haven heeft 212 plaatsen en is verdeeld in 2 delen, de Oude haven, welke wat meer beschut ligt en de Jutterhaven. Vanuit de Jutterhaven heeft u zicht op de speeltuin, air-trampoline, het beach-soccerveld en het volleybalnet.

Wilt u een nacht of langere tijd verblijven neem dan tijdens openingstijden van de receptie contact met ons op.

Neem contact met ons op

Ligplaatsen voor passanten

Passanten zijn van harte welkom! Voor een paar nachten hebben we vaak plaats maar als u wilt aanleggen in onze haven is het verstandig contact op te nemen met de receptie.

Vaste ligplaatsen

Het is mogelijk een vaste ligplaats voor een seizoen, jaar of winter te huren. Er zijn ligplaatsen voor uw boot in de Jutterhaven of in de Oude haven. De ligplaatsen worden ingedeeld naar de afmeting van uw boot. Voor een seizoenplaats kunt u zich inschrijven via de receptie. Er kan een voorkeur uitgesproken worden voor bijvoorbeeld een ligplaats aan de wal, een ligplaats aan een steiger of vlakbij het strand & speeltoestellen.

Faciliteiten havengasten

Onze havengasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten op ons terrein, zoals het sanitair, wasserette, campingsupermarkt of de cafetaria. De kinderen kunnen zich vermaken op het strand of meedoen met het uitgebreide recreatieprogramma. 

Er zijn diverse faciliteiten zoals o.a. een midgetgolfbaan, beachvolleybalveld, tafeltennis tafels, sportveld, pannakooi, beach-voetbalbak, basketbalpaal, kinderboerderij en nog veel meer. Tevens zijn er verschillende artikelen te huur, o.a. kano's, waterfietsen en fietsen.

Kortom, u kunt uiteraard op uw boot blijven, maar als u zich op het terrein wilt vermaken, zijn de mogelijkheden volop aanwezig!

Dichter bij de natuur kun je niet komen

Trailerhelling

Bij de jachthaven is een trailerhelling aanwezig. Hier kunnen boten op een trailer te water worden gelaten. De kosten voor het gebruik van de trailerhelling zijn: €12,50 per dag, inclusief parkeren.

Bij aankomst bij de hoofdingang kunt u aanbellen op de intercom, wij zullen u er doorlaten waarna u rechtsaf naar de receptie kunt. Indien u geen abonnement heeft dient u rekening te houden met de openingstijden van de receptie.

Het is ook mogelijk een jaarabonnement voor de trailerhelling af te sluiten. De kosten hiervoor zijn €150,00 per jaar ( + €20,- borg voor de toegangspas ) en hierbij is een parkeerplaats inbegrepen. Met een abonnement kunt u ieder gewenst moment van de dag gebruik maken van de trailerhelling.

Rust, ruimte en een prachtige omgeving