Er op uit

Omgeving Randmeren

Capfun Erkermederstrand is centraal gelegen in Nederland. CapfunErkermederstrand ligt in Zeewolde (Flevoland) aan het Nuldernauw, wat samen met het Veluwemeer tot de randmeren behoort en is rustig gelegen op een paar kilometer afstand van de eerst volgende centra (Zeewolde en Nijkerk).

Zeewolde

Zeewolde heeft prachtige bos- en natuurgebieden met een overvloed aan vogels, reeën en ander natuurschoon en is mede door de centrale ligging een prima uitvalsbasis om andere dorpen, steden en attracties in de omgeving te bezoeken. Zelf is Zeewolde een plaats voor rust en ontspanning met in het centrum leuke winkels. U kunt hier overal gratis parkeren. Meer informatie over Zeewolde & omgeving kunt u vinden op:  www.puurzeewolde.nl

Er op uit in de omgeving

Nijkerk is centraal gelegen tussen de Veluwe en de Randstad op de grens van Flevoland en bestaat uit de kernen Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken. Het hele jaar door worden er in Nijkerk verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd.

Verder in de omgeving is er het gezellige dorp Spakenburg of de oude stad Harderwijk, zeker de moeite waard voor een bezoekje. Zeewolde heeft prachtige bos- en natuurgebieden met een overvloed aan vogels, reeën en ander natuurschoon en is mede door de centrale ligging een prima uitvalsbasis om andere dorpen, steden en attracties in de omgeving te bezoeken. Zelf is Zeewolde een plaats voor rust en ontspanning met in het centrum leuke winkels en u kunt hier overal gratis parkeren.

Fietstochten

Er zijn kilometerslange fietspaden die u door prachtige bossen sturen en door mooie natuurgebieden. Staatbosbeheer en Natuurmonumenten hebben verschillende routes uitgezet door o.a. het Hulkesteinse bos: een mooi en wild bosgebied waar grote grazers vrij rondlopen. En door het Horsterwold: één van de grootste loofbossen van Europa.

Ook leuk is “het rondje met het pontje”, het fiets-voetveer "Horsterveer" geeft u de gelegenheid tot een mooi rondje om het Nuldernauw.

Met de wind in de zeilen