Hondvriendelijker kan het niet, dat is genieten!

Het hondenstrand van Nederland, en ook de baasjes mogen mee!

Op Capfun Erkemederstrand zijn honden meer dan welkom. Geniet met uw trouwe viervoeter van het langste strand van Flevoland. 

Leukste hondenuitlaatplaats

In 2018 hebben wij de award voor de leukste hondenuitlaatplaats van Nederland gewonnen! Deze prijs is ons aangeboden door DoggyDating en Lifestyle for Pets.

Zwemmen en ravotten op het hondenstrand!

Met zeker 1,5 kilometer aan hondenstrand is er genoeg ruimte voor een dag vol plezier voor zowel mens als hond. Uw maatje mag hier vrij rondlopen, spelen met andere honden of samen met u genieten van de zon. De hond kan vrolijk rondspetteren in het water of u kunt samen een verfrissende duik nemen!

Om samen het recreatiegebied schoon en fris te houden zijn er diverse hondenpoepzakjes verspreid, waar u gratis gebruik van kunt maken.

Parkeren

Indien u met de auto komt betaalt u een parkeertarief, deze zijn als volgt:

Hoogtarief: €5,- per auto
van april t/m september

Laagtarief: €3,- per auto
van oktober t/m maart

Dit parkeertarief dient met pinpas betaald te worden. Bij het uitrijden gaat de slagboom vanzelf omhoog wanneer u de auto er voor plaatst.

Genoeg van al het zand? De hond mag ook vrij lopen op de dijk! Let u er wel op dat de hond hier niet gaat graven?

Abonnement

Trouwe bezoekers van het strand kunnen ervoor kiezen een abonnement af te sluiten. De kosten hiervan bedragen vanaf 1 februari 2023  €75,- voor een heel jaar (365 dagen). U krijgt dan een eigen toegangspas waarmee u te allen tijde toegang heeft tot alle drie de ingangen. Voor deze pas betaalt u eenmalig een borg van €20,- .

Na een jaar stopt het abonnement automatisch. U kunt de toegangspas dan weer inleveren of ervoor kiezen het abonnement weer met een jaar te verlengen.

Het abonnement is af te sluiten bij de receptie van het Erkemederstrand of door een mail te sturen naar erkemederstrand@capfun.com Wij zullen u dan vragen om het bedrag voor het abonnement over te maken. 

Een echte ‘hondenvakantie’ begint hier!

Faciliteiten voor honden

Op de camping zijn diverse faciliteiten te vinden voor u en uw kinderen, maar aan faciliteiten voor de hond ontbreekt het ook niet op deze hondencamping.

  • Hondenstrand
  • Hondendouches
  • Hondenspeelveld
  • Hondvriendelijke eetgelegenheid
  • Hondenbar
  • Hondenvoer en speeltjes in de campingwinkel

Op vakantie met uw hond is nog nooit zo leuk geweest!