Een dagje weg

Recreatiegebied Erkermederstrand is het geografische midden van Nederland en dat zorgt voor veel verbinding met leuke activiteiten. Op deze pagina vindt u verschillende leuke activiteiten. Zo kunt u zich alvast voorbereiden op een leuke vakantie met een beetje extra. Mocht u vragen hebben over een uitje wat nog niet in de lijst staat, geen probleem! Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Walibi

In Biddinghuizen ligt hét attractiepark voor de echte thrillseekers, namelijk Walibi Holland! Het park verdeelt zich in Kids & Family, Fun & Cool en natuurlijk het welbekende element: Thrills. Stap in de hoogtse en tevens snelste achtbaan van de Benelux, beter bekend als de Goliath, óf laat je 60 meter de hoogte in lanceren door de Space Shot. 

Bekijk de website

Fun Forest Almere

Fun Forest staat voor een actieve, maar vooral leuke beleving van de natuur voor gezinnen, scholen en bedrijven.Voor iedereen bieden wij een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit!!

Bekijk de website

Dolfinarium

Waar vind je de leukste speelkameraadjes die je maar kunt wensen? Met wie je altijd de spannendste avonturen beleeft? Die je laten lachen en bij wie je je geen seconde verveelt? IN HARDERWIJK!!!! In het Dolfinarium.

Bekijk de website

Apenheul Apeldoorn

Als je van apen houdt, ben je hier aan het goede adres. In het groene dierenpark vind je bijna 300 apen en daarvan loopt meer dan de helft gewoon los tussen de bezoekers!

Bekijk de website

Burgers Zoo Arnhem

In de bush betreedt u de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud. De vochtige hitte, dichte plantegroei, geuren en geluiden laten u even met de ogen knipperen.

Bekijk de website

Uitstapjes en bezienswaardigheden

Bij de receptie liggen heel veel folders voor verschillende dagjes uit, o.a. voor verschillende musea, dierentuinen, binnenspeeltuinen, tentoonstellingen en zwembaden.

Op zoek naar meer?