Dagrecreatie en strand

Strand, strand en nog eens strand! Capfun Erkermederstrand heeft het langste strand van Flevoland. 3 kilometer lang en afwisselend met hier en daar delen gras. U kunt hier niet alleen genieten van de zon en het (zoete) water maar ook van de vele andere faciliteiten. Dus genoeg te beleven, ook als de zon het laat afweten.

Op de warme dagen is er een ijscowagen die over de stranden rijdt. Voor het afhalen van ijs, fris, friet en snacks is er een snackbar. U kunt natuurlijk ook een verkoelend drankje drinken op het ruime terras.
Water, strand & bos, de ideale combinatie voor de ideale vakantie

Toegang en tarieven dagrecreatie en strand

De toegang tot het Capfun Erkermederstrand voor dagrecreatie- en/of strandgasten, is € 5,00 per persoon (zonder auto) of u betaalt het geldende parkeertarief met uw pinpas aan de slagboom. Deze bedragen zijn voor parkeren en/of vrij gebruik van alle faciliteiten op het terrein.

Laagtarief € 2,00 per auto
van oktober t/m maart

Hoogtarief € 5,00 per auto
van april t/m september

Erkemederstrand Plattegrond NL 2020 mei.jpg

Goed om te weten

De exacte data van het hoog- en laagtarief lopen gelijk met de openingstijden van de camping. Als de camping geopend is betaalt u hoogtarief Euro 5,- (v.a. 1 april - 30 september)!  Vanaf 1 oktober t/m 31 maart betaalt uw Euro 2,-.

Met uw pinpas heeft u tot 22 uur toegang tot het park.

U kunt sinds 1 maart 2020 met uw pinpas direct aan de slagboom betalen.

Het is mogelijk een abonnement voor een jaar af te sluiten. Voor informatie kan je contact opnemen met de receptie. erkemederstrand@capfun.com of 036-5228421.

Voor informatie voor het organiseren van (sport)evenementen en/of barbecue op het strand kan je contact opnemen met de receptie.
Voor dagrecreatie- en/of strandgasten staan er van april t/m september toiletten op het strand.

Meer weten? 

Neem contact met ons op