Wanneer wil je komen?

Coronavirus

Laatst bijgewerkt; 2 april 2020

De verscherpte maatregelen die maandagavond zijn aangekondigd, zijn ingrijpend voor de hele samenleving, dus ook voor ons als recreatiepark.

Wij hebben continu overleg met de instanties en vandaag is er concreet vanuit de gemeente kenbaar gemaakt dat wij gedeeltelijk moeten sluiten tot 1 juni 2020. Wij waarderen de adviezen vanuit de gemeente en respecteren dit besluit volledig.
Hieronder een link naar de gestelde regels:

Erkemederstrand staat voor vakantieplezier, maar dit moet op een verantwoorde wijze gebeuren.
 
Concreet houdt dat in dat vanaf nu alle toeristische boekingen met kampeermiddelen met verblijf tot 1 juni 2020 geannuleerd worden. U hoeft ons hier niet zelf over te contacteren, wij zullen u contacteren.
Verder zullen alle seizoens & voorseizoensplekken geen gebruik mogen maken van hun plek tot 1 juni 2020. Wij zullen u hierover later contacteren wat dit betekent voor het begin van het seizoen.
 • Sanitaire voorzieningen worden volledig gesloten
 • Toercaravans/vouwwagens/campers & tenten mogen niet meer gebruikt/in gerecreëerd worden. Dit betekent dat op alle seizoensplekken/voorseizoensplekken etc, niet gerecreëerd mag worden.
 • In stacaravans/chalets & onze verhuuraccommodaties mag wel gerecreëerd worden met in achtneming van de door de RIVM vastgestelde regels.
 • De haven mag gebruikt worden door vaste gasten met in achtneming van de door de RIVM vastgestelde regels. Echter, passanten zijn niet meer toegestaan.
 • De horeca volgt ook de maatregelen op en is nu nog alleen in de weekenden geopend voor afhaal & bezorging. Volg de facebookpagina ‘Strandpaviljoen De Jutter’ voor nieuw ontwikkelingen hierover;
 • Receptie alleen open voor nood, gelieve vragen per mail te stellen;
 • Bezoek op de camping is niet toegestaan;
 • Speeltuinen & sportvelden worden afgezet en mogen niet gebruikt worden;
 • Supermarkt is gesloten;
 • Animatie gaat niet door;
 • Gasten welke volgens de regels wel mogen verblijven bij ons kunnen uitsluitend in geval van nood de lokale huisartsenpost bellen.
We kunnen ons voorstellen dat u heel erg graag wilt weten wat dit voor uw boeking betekent (ook als u bijvoorbeeld met Pasen komt, of iets later). Wellicht kunt u zich echter ook voorstellen, dat wij op dit moment nog niet op alle vragen een antwoord hebben, noch iedereen tegelijkertijd te woord kunnen staan. We willen u dan ook vriendelijk, maar dringend verzoeken om geen contact met ons op proberen te nemen.
 
Wij zullen contact met u opnemen, op die manier kunnen we iedereen te woord staan. Gezien de omstandigheden kiezen we ervoor om dit op volgorde van aankomstdatum te doen.
Uiteraard betreuren wij de maatregelen die we hebben moeten nemen, we vertrouwen echter op ieders begrip dat de gezondheid van onze gasten én medewerkers meer dan ooit onze prioriteit heeft.

Ik wil annuleren, kan dat?
Gezien de bijzondere omstandigheden zal Erkemederstrand momenteel niet overgaan tot terugbetaling van de reeds betaalde reissom, maar ontvangt u een recreatievoucher ter waarde van het reeds betaalde bedrag wanneer wij de reservering voor u moeten annuleren. Wanneer u zelf annuleert zal dit via de RECRON annuleringsvoorwaarden lopen en ontvangt u een voucher voor de resterende waarde van waar u recht op zou hebben. Deze is een jaar geldig vanaf originele aankomstdatum.
De voucher kan niet worden aangevraagd voor (deel)seizoenplaatsen. Gasten die een (deel)seizoenplaats hebben geboekt worden hier later nog verder over geïnformeerd.