Wanneer wil je komen?

Coronavirus

Laatst bijgewerkt: 14 juni 2020

Nieuwste update; Toiletgebouwen inclusief wasmachines en drogers geopend vanaf 15 juni! Restaurant is weer geopend!

De verscherpte maatregelen die maandagavond 23 maart zijn aangekondigd, zijn ingrijpend voor de hele samenleving, dus ook voor ons als recreatiepark.

Wij hebben continu overleg met de instanties en vandaag is er concreet vanuit de gemeente kenbaar gemaakt dat wij maatregelen moeten nemen tot 1 juli 2020. Wij waarderen de adviezen vanuit de gemeente en respecteren dit besluit volledig.
Hieronder een link naar de gestelde regels:

Erkemederstrand staat voor vakantieplezier, maar dit moet op een verantwoorde wijze gebeuren.
 
Concreet houdt dat in dat wij eind maart alle toeristische boekingen met kampeermiddelen met verblijf tot 1 juli 2020 geannuleerd hebben of de vraag hebben neergelegd of men toch wilt komen. Mocht u nu weer willen reserveren is dat weer mogelijk. Wij verzoeken u wel daarbij onze maatregelen eerst duidelijk tot u te nemen, om teleurstelling tegen te gaan.
 
Onderstaande maatregelen zijn van kracht tot 1 juli 2020
  • De horeca is weer geopend! Volg de facebookpagina ‘Strandpaviljoen De Jutter’ voor nieuw ontwikkelingen hierover;
  • Receptie alleen open voor nood, gelieve vragen per mail te stellen;
  • Bezoek op de camping is toegestaan mits aan de 1,5 meter regel gehouden wordt
  • Speeltuinen & sportvelden zijn geopend voor kinderen t/m 18 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar geldt dat deze 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden
  • Animatie gaat niet door, vanaf 1 juli komt onze normale animatie weer op gang
  • Samenscholen op locaties is niet toegestaan
  • Enkel in nood mogen campinggasten in de regio gebruik maken van de huisartsenzorg. Altijd eerst de huisartsenpost bellen; 09003410341
Uiteraard betreuren wij de maatregelen die we hebben moeten nemen, we vertrouwen echter op ieders begrip dat de gezondheid van onze gasten én medewerkers meer dan ooit onze prioriteit heeft.

Ik wil annuleren, kan dat?
Gezien de bijzondere omstandigheden zal Erkemederstrand momenteel niet overgaan tot terugbetaling van de reeds betaalde reissom, maar ontvangt u een recreatievoucher ter waarde van het reeds betaalde bedrag wanneer wij de reservering voor u moeten annuleren. Wanneer u zelf annuleert zal dit via de RECRON annuleringsvoorwaarden lopen en ontvangt u een voucher voor de resterende waarde van waar u recht op zou hebben. Deze is een jaar geldig vanaf originele aankomstdatum.