Wanneer wil je komen?

Coronavirus

Laatst bijgewerkt: 24 mei 2020

Nieuwste update; Toiletten zijn weer geopend!

De verscherpte maatregelen die maandagavond 23 maart zijn aangekondigd, zijn ingrijpend voor de hele samenleving, dus ook voor ons als recreatiepark.

Wij hebben continu overleg met de instanties en vandaag is er concreet vanuit de gemeente kenbaar gemaakt dat wij maatregelen moeten nemen tot 1 juli 2020. Wij waarderen de adviezen vanuit de gemeente en respecteren dit besluit volledig.
Hieronder een link naar de gestelde regels:

Erkemederstrand staat voor vakantieplezier, maar dit moet op een verantwoorde wijze gebeuren.
 
Concreet houdt dat in dat wij eind maart alle toeristische boekingen met kampeermiddelen met verblijf tot 1 juli 2020 geannuleerd hebben of de vraag hebben neergelegd of men toch wilt komen. Mocht u nu weer willen reserveren is dat weer mogelijk. Wij verzoeken u wel daarbij onze maatregelen eerst duidelijk tot u te nemen, om teleurstelling tegen te gaan.
 
Onderstaande maatregelen zijn van kracht tot 1 juli 2020
 • De douches zijn gesloten. Toiletten & chemische stort zijn geopend
 • Kamperen is alleen mogelijk als u zelfvoorzienend bent in uw sanitair (enkel watertappunten op de plek en chemische stortplaatsen zijn beschikbaar)
 • De haven mag gebruikt worden door vaste gasten met in achtneming van de door de RIVM vastgestelde regels. Echter, passanten zijn niet meer toegestaan.
 • De horeca volgt ook de maatregelen op en is nu nog alleen in de weekenden geopend voor afhaal & bezorging. Volg de facebookpagina ‘Strandpaviljoen De Jutter’ voor nieuw ontwikkelingen hierover;
 • Receptie alleen open voor nood, gelieve vragen per mail te stellen;
 • Bezoek op de camping is niet toegestaan;
 • Speeltuinen & sportvelden zijn geopend voor kinderen t/m 18 jaar. Voor kinderen vanaf 12 jaar geldt dat deze 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden
 • Supermarkt is gesloten;
 • Animatie gaat niet door;
 • Samenscholen op locaties is niet toegestaan
 • Enkel in nood mogen campinggasten in de regio gebruik maken van de huisartsenzorg. Altijd eerst de huisartsenpost bellen; 09003410341
Uiteraard betreuren wij de maatregelen die we hebben moeten nemen, we vertrouwen echter op ieders begrip dat de gezondheid van onze gasten én medewerkers meer dan ooit onze prioriteit heeft.

Ik wil annuleren, kan dat?
Gezien de bijzondere omstandigheden zal Erkemederstrand momenteel niet overgaan tot terugbetaling van de reeds betaalde reissom, maar ontvangt u een recreatievoucher ter waarde van het reeds betaalde bedrag wanneer wij de reservering voor u moeten annuleren. Wanneer u zelf annuleert zal dit via de RECRON annuleringsvoorwaarden lopen en ontvangt u een voucher voor de resterende waarde van waar u recht op zou hebben. Deze is een jaar geldig vanaf originele aankomstdatum.