Wanneer wil je komen?

Tarife

Unter finden Sie die Tarife für das Saison 2019. Sie können online Reservieren, ein E-Mail schicken oder anrufen um Ihre Buchung in Ordnung zu machen.

Tarife Stellplätze 2019

Chalet Flevo 2019

Camping Cottage 2019

Safari Lodge 2019

Jachthafen 2019

Saisonsplatz 2019

Stellplatz für das Jahr 2019

Wissenswertes

Huisregels en Algemene voorwaarden
Wij willen er voor zorgen dat u een fijne en zorgeloze tijd heeft op het ERKEMEDERSTRAND. Onderstaande voorwaarden en bepalingen helpen mee dit te realiseren.

Bij aankomst krijgen al onze campinggasten op de receptie een informatiegids. Hier staan leuke en handige "weetjes" in zoals o.a.: parkeren op de camping, over vuurpotten en -korven, barbecueën maar ook de huisregels en voorwaarden. Hieronder kunt u de informatiegids downloaden.

Reservering & Betaling
Na aanvraag van uw reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging per mail of per post! Dit is tevens de factuur. 50% van deze factuur dient u binnen 2 weken na factuurdatum te betalen. Zodra wij dit bedrag ontvangen hebben is uw reservering definitief. Als de betaling niet binnen 2 weken na factuurdatum heeft plaatsgevonden, zal de plaats voor doorboeking worden vrijgegeven.

Het restantbedrag dient overeenkomstig het betalingschema op de factuur overgemaakt te worden. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de huurovereenkomst zonder waarschuwing te ontbinden. Reeds betaalde gelden worden niet gerestitueerd.

Bij reservering binnen 4 weken voor aankomst, dient de gehele huursom te worden voldaan. Administratiekosten i.v.m het overschrijden van de betalingsdatum is: € 7,50

Annuleren
Indien u, door welke omstandigheden dan ook, geen gebruik kunt maken van de door u gereserveerde kampeerplaats, vakantiehuisje of ligplaats, bent u aan ons ten alle tijden verplicht, de nog te betalen gelden te voldoen.

Voor nadere specificatie voor toeristische plaatsen, vakantieverblijven, seizoensplaatsen, vaste plaatsen en groepsaccommodaties zie de RECRON voorwaarden en voor de jachthaven de HISWA voorwaarden.

Annuleringsfonds
Bij reservering wordt automatisch een annuleringsfonds afgesloten, indien u hier geen gebruik van wilt maken kunt u dit aangeven. Wij zullen de kosten verwijderen uit uw reservering en u een nieuwe bevestiging/ factuur sturen.

Wij adviseren u het annuleringsfonds af te sluiten. Het annuleringsfonds is geldig bij de volgende situaties:

  • plotselinge ziekte of ongeval bij een van de inwonende gezinsleden
  • ernstige ziekte of sterfgeval van een niet meereizend familielid (1e of 2e graad)
  • complicaties bij zwangerschap
  • schade aan uw eigendom of bedrijf, waarbij uw aanwezigheid vereist is