Genießen in Flevoland
Wanneer wil je komen?

Aktuelles

Hondenspeel en losloopveld

Wegens enorme belangstelling hebben wij vanaf 2018 het gehele jaar een speciaal kampeerveld met een groot hondenspeel & losloopveld in het midden. U kunt dit boeken via de site of een aanvraag indienen per mail of telefonisch.

Vernieuwde en hippe website!

Wij zitten niet stil in de winter, vanaf 10 januari hebben wij een volledig vernieuwde website! Dit moet een frisse en moderne indruk geven waarbij het binnenkort ook mogelijk wordt om uw eigen reservering ten allen tijde in te zien & zelfs uw plek direct zelf kunt uitzoeken bij het boeken!

Nieuwe accommodaties voor de verhuur!

Nieuw in het seizoen 2018 zullen er 5 nieuwe luxe chalets te huur zijn! Ook zullen er 2 nieuwe luxe 6 persoons Glamping tenten te huur zijn voor de gasten die echt het buitengevoel willen behouden!

Waar mogen honden nou los lopen?

Ons hondenstrand is 1,5 kilometer lang en hier mogen honden het hele jaar door los lopen, ook in de zomermaanden juli en augustus. Op de andere stranden zijn honden aangelijnd toegestaan, uitgezonderd het Jutterstrand en het evenemententerrein. Dit zijn de enige stranden waar honden niet mogen komen. Op het gehele campingterrein dienen honden aangelijnd te zijn. Met dit beleid kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen een fijne vakantie of een lekker dagje uit beleefd.

Gebruikt u onze app al?

In onze app kunt u altijd en overal het recreatieprogramma bekijken. Daarnaast vindt u ook nog eens allerlei informatie over de camping! Ook kunt u meekletsen onder het kopje ‘praat mee’. Stel hier uw eigen honden voor, laat een berichtje achter in het gastenboek of open een nieuw onderwerp om over te praten. Misschien kunt u hier zelfs wel mensen ontmoeten om een leuk potje voetbal of volleybal mee te spelen!

Download onze app via de App Store of Play Store.

Hondendag verplaatst naar september!

Wij hebben groot nieuws! Normaal gesproken wordt de jaarlijkse ERKEMEDER-Hondendag georganiseerd op de eerste zaterdag van juli, maar vanaf 2017 is de datum veranderd in de laatste zaterdag in september.

In verband met de vele hondenevenementen in Nederland die in juli plaatsvinden en door de aanloop naar het hoogseizoen op de camping, wordt de ERKEMEDER-Hondendag steeds moeilijker inpasbaar in onze organisatie. Hierdoor hebben wij moeten besluiten de Hondendag te verplaatsen naar de laatste zaterdag in september. Dit houdt in dat de eerstvolgende ERKEMEDER-Hondendag wordt georganiseerd op 29 september 2018.