honden kunnen hier de beest uithangen

Het hondenstrand is het gehele jaar geopendLosloopgebied

Waar kan uw hond zich beter vermaken dan op het Hondenstrand van het ERKEMEDERSTRAND? Een terrein van 1,5 kilometer lang met lange stukken strand, gras en bosjes. Ideaal om te wandelen met de hond.

Het losloopgebied is het gehele jaar geopend voor u en uw trouwe viervoeter. Ook in de zomermaanden juli en augustus mogen uw honden loslopen, graven, zwemmen en spelen!

Hondenclubs, hondenverenigingen, groepskamperen of voor een clubdagHondenclubs

U kunt voor diverse evenementen terecht bij het ERKEMEDERSTRAND. Voor een hondenclubdag, georganiseerde wandelingen, lezingen, vergaderingen en keurdagen, maar ook voor een compleet weekend met overnachting op de camping, de groepsterreinen of in een van onze vakantiehuisjes.

Als onderdeel van uw programma kunt u voor een lekker drankje of een heerlijk buffet terecht bij restaurant/strandpaviljoen De Jutter. Ook zijn er diverse arrangementen waar u met uw groep gebruik van kunt maken.

Hondendag

Ieder jaar wordt op de eerste zaterdag van juli de ERKEMEDER-Hondendag gehouden op het Hondenstrand. Er zijn elk jaar diverse activiteiten en workshops waar u (meestal samen met uw hond) aan deel kunt nemen. Tevens is er een grote braderie van 2 kilometer lang. Wilt u komen kamperen met de Hondendag? Dan hebben wij een speciaal Hondendag-kampeerarrangement.

Bekijk meer informatie over de ERKEMEDER-Hondendag op www.erkemederhondendag.nl