Ontdek, kies, reserveer, geniet!

Groepskamperen aan het water of binnendijks, met grote en kleine groepenMet een kleine of grote groep kamperen

Er zijn twee mogelijkheden, u kunt groepskamperen aan het water of binnendijks. Er zijn diverse groepsvelden. Ieder groepsveld heeft een eigen gezellige vuurplaats. U kunt met 15 personen tot wel een paar honderd personen groepskamperen op het ERKEMEDERSTRAND.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan familiegroepen, schoolkampen, bedrijfsfeesten, vriendengroepen, hondenclubs of groepskamperen met uw vereniging of sportclub. Op het terrein bevinden zich diverse faciliteiten waar u met uw groep gebruik van kunt maken.

Verhuur

Van tenten, elektra en verlichting tot meubilair en serviesgoed, bijna alles is te huur bij het ERKEMEDERSTRAND. Mocht u zelf niet over kampeermiddelen beschikken, kunt u groepstenten voor 12 personen huren of overnachten in het zomerkamp.

Catering

U kunt de catering gedeeltelijk of zelfs volledig uit handen geven. Wij leveren de drank, barbecues, buffetten en boodschappenpakketten. Ook is het mogelijk om met de groep gezellig in De Jutter te ontbijten, lunchen en dineren, of u gebruikt een van onze huurlocaties.

Versje broodjes in de campingsupermarktCampingsupermarkt

Bij de RECRA foods & goods-store op de camping kunt u een boodschappenpakket bestellen die voor u klaarstaat wanneer u komt groepskamperen. Houdt u hierbij rekening met de openingstijden. Ook kan het pakket geleverd worden op de groepsterreinen.

Verse broodjes, fris, bier, wijn, barbecue benodigdheden en diverse snacks. Kortom alle dagelijkse boodschappen. Neem contact op voor de mogelijkheden.