Ontdek, kies, reserveer, geniet!

Camping in Flevoland met alle ruimte in de natuur en speelmogelijkheden voor kinderenCamping

Een bruisende camping aan het water, in een mooi stukje Flevoland! Voor een weekend, paar weken of zelfs een heel seizoen naar de camping? U zult een onvergetelijke campingvakantie beleven op het ERKEMEDERSTRAND!

Een campingplaats direct aan het water of binnendijks (op loopafstand van het water)? Uw boot mee naar de camping? Het kan allemaal! U kunt aanleggen in onze jachthaven en kamperen tegelijk!

De camping is hondvriendelijk en kindvriendelijk en er bevinden zich op de camping een:

familiecamping   vakantiehuisjes
groepskampeerterreinen   zomerkamp
kampeerauto-/ camperplaatsen    

Aanbiedingen 2017 KLIK HIER
Is er plaats op de camping? Bereken mijn tarief
Er zijn tal van faciliteiten en in de vakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma voor camping- en havengasten! U, uw kinderen en uw honden zullen zich geen moment te vervelen.

Komt u voor uw rust? Buiten de schoolvakanties is dan de beste periode! De camping is in de winter gesloten! Voor de openingstijden klik hier.

Kamperen aan het waterKamperen aan het water

Op de campingplaatsen aan het water valt altijd wat te zien of beleven. Het campingstrand voor de deur en speeltuin en springkussen aan het strand, zorgen voor vermaak voor het hele gezin. Er zijn campingplaatsen waar u over het strand en water uit kijkt maar ook waar u op een veld staat.

Alle toeristische campingplaatsen aan het water zijn tussen de 125 m2 en 150 m2 en hebben een elektra aansluiting van standaard 10A welke, per 2A, opgewaardeerd kan worden tot 16A.
Campingplaatsen 1 t/m 52 zijn ook nog voorzien van een water- en rioolaansluiting.
Campingplaatsen 53 t/m 62 hebben een watertappunt op het veld.
Campingplaatsen 63 t/m 111 zijn ook voorzien van water- en rioolaansluiting.

Bij de camping aan het water zijn verschillende campingplaatsen waarvan de achterste strook een verharde ondergrond hebben, ideaal voor caravans, kampeerauto's en campers. Op alle campingplaatsen staat u op gras.

Camping waar veel te doen is voor kinderenKamperen binnendijks

Kinderen hebben veel plezier op onze kinderenDit zijn de campingplaatsen achter de dijk. Voor kleine kinderen, ideale plaatsen! Op het veld Grote Beer staat een speeltoestel en op het binnendijkse deel van de camping zijn de meeste faciliteiten zoals o.a. de kinderboerderij, het sportveld, de fietscrossbaan en het recreatiegebouw.

U kunt binnendijks kamperen op het veld de "Grote Beer" en in juli en augustus ook op het veld "Heelal". De campingplaatsen zijn minimaal 125 m2 en u staat hier op gras.

Alle campingplaatsen binnendijks hebben een elektra aansluiting van 10A en verspreid over de kampeervelden zijn meerdere watertappunten. 

Kamperen met kleine 2 persoons tent

Voor een camping vakantie met kleine 2 persoons tentjes zijn er prachtige campingplaatsen direct aan het water of binnendijks op het veld de “Grote beer” of het “Heelal”. Elektra voor kleine tenten is mogelijk maar beperkt aanwezig en is niet inbegrepen.

Seizoensplaatsen

Het seizoen loopt ieder jaar van eind maart/ begin april tot eind oktober. De meeste seizoensplaatsen liggen binnendijks en er zijn enkele seizoensplaatsen aan het water. Ieder jaar staat de camping weer vol, dus….als u een seizoensplaats wilt? Wees er snel bij! De inschrijving begint ieder jaar op 1 september.

Rijk gevuld animatieprogramma Kinderen kunnen lekker spelenReserveren

U kunt kijken of er plaats is, een vrijblijvende prijsberekening maken en reserveren via online reserveren. Lukt dit niet of wilt u persoonlijk geholpen worden? De receptie is zeven dagen per week bereikbaar! Bekijk de openingstijden om te zien wanneer wij u persoonlijk te woord kunnen staan.
U reserveert bij ons een plaats aan het water of binnendijks. Om flexibel te zijn en meer gasten het naar de zin te maken door o.a. een plaats te bieden, zijn wij gerechtigd een plaats te wijzigen. Dit zal altijd een gelijkwaardige plaats zijn op hetzelfde veld.
Indien u verzekerd wilt zijn van een specifieke plaats, kunt u dit bij reserveren aangeven. U reserveert dan een voorkeursboeking en betaalt hiervoor € 10,- per plaats.
honden voor de tent op de campingAankomst en vertrek

Aankomst op de camping kan vanaf 14.00 uur. Bij aankomst kunt u tot aan de slagboom van de hoofdingang rijden en op de intercom drukken. Wij zullen de slagboom voor u openen zodat u voor de receptie kunt parkeren.

Vertrek is voor 12.00 uur! De campingplaats dient vrij te zijn en u uitgecheckt bij de receptie.

Eerder aankomen of later vertrekken zonder gebruik te maken van uw campingplaats? Dit is mogelijk! U kunt uw auto en kampeermiddel parkeren op de parkeerplaats en gebruik maken van alle faciliteiten.

Wilt u eerder aankomen (voor 14.00 uur) of later vertrekken (na 12.00 uur)? Dit is mogelijk indien de campingplaats vrij is! Tegen betaling kunt u de hele dag nog gebruik maken van de plaats. Een dag voor aankomst of een dag voor vertrek is bij de receptie bekend of het mogelijk is.

Kamperen Nederland? Voor een vakantie camping bent u bij het ERKEMEDERSTRAND aan het juiste adres!
Er zijn volop mogelijkheden voor jong, oud en hond.

Aangesloten bij

Footzy camping   ANWB camping   acsi camping   Stichting Trekkershutten Nederland   Recron camping   Nocterra Camper camping   campings in flevoland