Ontdek, kies, reserveer, geniet!

Kamperen op goedkope camperplaatsen binnendijksKampeerauto's en campers

Op het ERKEMEDERSTRAND bevindt zich een speciale campercamping met 22 goedkopere overnachtingsplaatsen voor kampeerauto's en campers. Bij aankomst krijgt u indien gewenst een Sep-Key. Hiermee kunt u de camping ook buiten de openingstijden van de receptie gemakkelijk op en af. 
Aanbiedingen 2017 KLIK HIER
Is er plaats op de camping? Bereken mijn tarief

Uiteraard mogen kampeerauto's en campers ook op de gewone kampeerplaatsen aan het water of binnendijks staan. De gehele camping is geopend van eind maart tot eind oktober.

De goedkope camperplaatsen liggen vlakbij alle faciliteiten op de campingDe campercamping

De camperplaatsen zijn goedkoper dan de gewone campingplaatsen en hebben een verharde ondergrond met hierover een graslaag. Er is de mogelijkheid om te beschikken over een stroomaansluiting van 16A. U kunt gebruik maken van het verwarmde sanitairgebouw met toiletten, douches en een vaatwasplaats. Ook honden zijn van harte welkom op de campercamping.

Met de camper op vakantie in Nederland en genieten van alles wat Flevoland te bieden heeft. Bij het ERKEMEDERSTRAND zijn volop mogelijkheden!

Campers kunnen ook kamperen aan het waterCamping aan het water en binnendijks

Naast de campercamping kunnen campers en kampeerauto´s ook op de gewone campingplaatsen aan het water of binnendijks verblijven. De plaatsen zijn tussen de 125m² en 150m² groot en u staat hier op gras.

Aan het water krijgt u standaard een stroomaansluiting van 10A en deze is op te waarderen tot 16A. Binnendijks krijgt u een aansluiting van 10A. Bijna alle plaatsen aan het water beschikken over een eigen water- en rioolaansluiting. De overige velden hebben watertappunten op het veld.

Camperservicestations

Op het terrein zijn twee camperservicestations. De een vindt u aan het begin van de campercamping, de andere staat verderop binnendijks achter het toiletgebouw de Grote Beer. Hier kunt u uw tank vullen met vers drinkwater. Ook kunt u uw vuilwatertank en chemisch toilet legen. Tevens is bij elk toiletgebouw een chemische stortplaats aanwezig. 

Faciliteiten van de camping

Iedere camping- en havengast mag gebruik maken van alle faciliteiten die de camping te bieden heeft. Geniet van het strand of ga samen met uw hond naar het speciale hondenstrand. Speel een potje beachsoccer of beachvolleybal, bezoek de kinderboerderij of leef u uit op de midgetgolfbaan. Huur een kano, fiets of waterfiets of bestel een drankje op het terras van Strandpaviljoen De Jutter.

Uw dagelijkse boodschappen en een krantje kunt u halen in de Recra supermarkt. Alle faciliteiten zijn op loopafstand van de campercamping. Bekijk de pagina faciliteiten voor een compleet overzicht.